Ean: 9788375440218
Isbn: 978-83-7544-021-8
Oprawa: broszura, miękka
Ilość stron: 270
Wymiary: 17.0x24.0cm
Data wydania: 2008
Podręcznik przeznaczony dla uczniów i słuchaczy kształcących się w zawodzie technik hotelarstwa.
W części drugiej omówiono:
- zagadnienia z zakresu organizacji pracy i zarządzania zakładem hotelarskim według ISO,
- zasady utrzymania porządku i czystości,
- zasady funkcjonowania działu gastronomii hotelowej z uwzględnieniem kontroli jakości żywieniowej, zgodnie z zasadami HACCP,
- współpracę z biurami podróży,
- charakterystykę parterowej części zakładu ze szczególnym uwzględnieniem działu recepcji.
Podręcznik został opracowany zgodnie z podstawą programową oraz standardami wymagań egzaminacyjnych dla zawodu technik hotelarstwa.
Cena:
36,60 zł
Cena sugerowana:
43,00 zł
Oszczedzasz:
6,40 zł
Produkt chwilowo niedostępny